Hier zijn de grondbeginselen van de voeding, die volgens de auteur moeten opgevolgt worden.
Eetcultuur
Bescheer minstens een half uur voor een maaltijd. Zet in je mond maar kleine stukjes, kauw grondig. Onthouden van het eten, als je honger niet lijdt.
Meer water
Het drinken verdunt het bloed, die beter begint te circuleren. Echter, probeer de geconcentreerde maagsap zonder noodzak niet te verdunnen. Dit gebeurt wanneer je drinkt tijdens de maaltijd, dus het is beter om je dorst voor of na een maaltijd te lessen.
Natuurlijke ritme en goede nachtrust
De dagorde speelt een belangrijke rol, omdat het werk van de spijsvertering ermee geassocieerd wordt. ‘s Ochtends werkt het spijsverteringsstelsel best, en zijn activiteit in de avond verminderd is. Dus in de avond moet je in het eten zich bekpimpen en je lichaam niet belasten. Tijdens de slap is het insuline niveau laag, daarom de verbranding van vet plaatsvindt en we ons gewicht best verliezen.
Drie maaltijden per dag
Ontbijt, diner en souper bieden onze dagelijkse energiebehoefte. Het is belangrijk om niets tijdens 5-6 uur tussen de maaltijden te eten om de vetverbranding proces zonder inmenging kan plaatsvinden. Snacks zijn niet nodig.
Denk aan de Oostenrijks spreekwoord: "Ontbijt als een koning, dineer als een stedeling, soupeer als een pauper"
Beweging
Ten minste de minimale fysieke activiteit is nodig om ons energieverbruik vergelijkbaar te maken met het aantal calorieën die aan het lichaam komen, omdat dat het overgewicht lat omzeilen.
En vergeet niet: het plezier van het eten is in de eerste plaats. Gezonde voeding moet lekker en gezond zijn. Gelukkige mensen leven langer!
Dit nieuws in het Russisch kan je hier vinden